Kevät 2017

Tervetuloa Martta Wendelin Seuran verkkosivuille. Verkkosivuilla on tietoa Martta Wendelinin elämäntyöstä ja Seuran toiminnasta.

Mikäli Sinulla on Martta Wendelinin teos tai tietoja hänen teoksistaan, otamme mielellämme tiedot arkistoomme. Ohessa linkki lomakkeeseen, jolla voit toimittaa meille tiedot sähköisesti. Voit myös olla suoraan yhteydessä Seuran hallituksen jäseniin. Kootaan yhdessä tietoja Martta Wendelinin elämäntyöstä kaikkien iloksi.

Taiteilijakoti Erkkolassa on kevään ajan esillä näyttely Kultaisilta päiviltä” – Martta Wendelinin ja Rudolf Koivun kuvituksia kodin ja koulun arjesta (21.1.-28.5.2017). Lauantaina 20.5.  Erkkolassa järjestettään Wendelinin ja Koivun kuvitusten hengessä nostalginen Onnen päivät -tapahtuma klo 12-16. Ohjelmassa on lapsille puuhastelua, vanhanajan pihaleikkejä, vanhoja autoja, musiikkia ja Café Martta tarjoaa purtavia osallistujille. Martta Wendelin Seura ry hoitaa kahvilaa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Iltalampun ääressä, Kultaisilta päiviltä -kirjan kuvitus, akvarelli 1917-18

Taidekeskus Kasarmin Martan kammarissa on kevään ajan esillä näyttely Oletko lukenut? – Martta Wendelinin kuvittamia romaaneja alkuperäiskuvituksina ja painettuina kirjoina”   3.11.2016-30.5.2017.  Kansainvälisenä museopäivänä 18.5. Taidekeskus Kasarmin ja samalla Martan kammarin ovet ovat avoinna klo 12-16. Muuten Martan kammari on avoinna sopimuksen mukaan.