Talvi 2016

Lasten talvi-ilot

Martta Wendelin Seuran vuosikokous  sunnuntaina 20.3.2016 klo 12.30 Taiteilijakoti Erkkolassa. Tervetuloa!

Lisäksi luentoja Martan mallina -näyttelyyn liittyen

Kokouksen jälkeen kahvitarjoilu ja tutustuminen näyttelyyn sekä Toivo Lumpeen lahjoittamiin diakuviin Martta Wendelinin taiteesta.

Klo 14 näyttelyn kuraattori Päivi Ahdeoja luennoi aiheesta ”Martta Wendelin muotokuvamaalarina

Klo 15 museolehtori Aino Malminen luennoi teemasta ”Martta Wendelinin lapsimallit”.

Tervetuloa Erkkolaan seuraamaan luentoja! Ilmainen sisäänpääsy Martta Wendelin Seuran jäsenille.

 

Erkkolassa Martan mallina  – näyttely  20.1 – 29.5.2016

Martan mallina – näyttely Erkkolassa

Erkkolan kevään näyttelyssä on esillä muotokuvia kuvittaja ja taidemaalari Martta Wendelinin (1893–1986) varhaistuotannosta aina 1950–70-lukujen tilausmuotokuviin asti. Esillä on useita ennen näkemättömiä muotokuvia yksityisten kokoelmien kätköistä. Näyttelyä mainostettiin myös Helsingin Sanomien Minne mennä -palstalla 7.2.2016.

 

Uusimpia Martta Wendelinin taidekortteja

Martta Wendelin Seura on teettänyt vuonna 2015 kaksi uutta taidekorttia. Yksiosaisen kortin hinta on á 1 € ja kaksiosaisen á 2 €.

Kortteja voi tilata MW-seuran sihteeriltä, Leena Jäntiltä (email: [email protected]). Korttien hintaan tulee lisäksi postimaksu. Kortit on teetetty Martta Wendelinin maalauksista Valkovuokot (pastelli) ja Kevätsulaa Tuusulanjärvellä (öljy 1940-luku). Saatavilla on myös aiemmin painettu postikortti Kevätkiireitä samalla hinnalla.

Martta Wendelin – kuvitustaidenäyttely

Seura on koonnut pienimuotoisen kuvitustaidenäyttelyn, joka voidaan pystyttää eri kokoisiin näyttelytiloihin. Näyttely on kiertänyt mm. kirjastoissa ja kaupungintalojen näyttelytiloissa ympäri Suomea. Jos olet kiinnostunut näyttelystä, ole yhteydessä Seuraan.

Etsitkö Martta Wendelinin kuvittamia kortteja tai kirjoja ?

Martta Wendelinin kuvittamia kortteja, kirjoja, julisteita ja muita tuotteita voit hankkia Seuran tapahtumien yhteydessä. Seuran jäsenten kautta on myös mahdollisuus hankkia Martta Wendelin – tuotteita.